Grayscale Investments ‚Ethereum Trust arkiveres hos SEC for å oppnå rapporteringsstatus

Forvaltersjefen for digital valuta Grayscale sa til investorene torsdag at selskapet offentlig har sendt inn en registreringserklæring på skjema 10 til Securities and Exchange Commission (SEC) for selskapets Bitcoin Future.

Den nylige innleveringen er frivillig, og hvis SEC godkjenner registreringen, vil Ethereum Trust være det andre investeringskjøretøyet for kryptoaktiver som oppnår status som et rapporteringsselskap av SEC

Grayscale Investments ble opprettet i 2013 av Digital Currency Group, og har eksistert i ganske lang tid nå. Selskapet forvalter en rekke investeringskjøretøyer som lar investorer få eksponering for kryptoandeler som bitcoin, bitcoin cash, eter, horizen, XRP , zcash, ethereum classic, litecoin og stellar.

I september 2013 introduserte Grayscale Bitcoin Investment Trust som opprinnelig bare var tilgjengelig for akkrediterte investorer. Da fikk tilliten Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) godkjenning og Gråtoner fikk tilby aksjer offentlig.

Så 21. januar 2020 hadde Bitcoin Trust sine aksjer registrert i SEC, og det var den første kryptobaserte tilliten som fikk en rapporteringsstatus fra SEC.

Torsdag fortalte Grayscale investorene at den forsøkte å få Etereum Trust opprettet også med kommisjonen

„Hvis registreringserklæringen trer i kraft, vil den utpeke Grayscale Ethereum Trust som det andre investeringsmiddelet for digital valuta for å oppnå status som et rapporterende selskap av SEC, etter at Grayscale Bitcoin Trust var den første,“ bemerket Grayscale i en investors e-post. Gråtoner lagt til:

Hvis registreringserklæringen trer i kraft, ville akkrediterte investorer som kjøpte aksjer i Grayscale Ethereum Trusts rettede emisjon dessuten ha en tidligere likviditetsmulighet, da den lovbestemte holdeperioden ville bli redusert fra tolv måneder til seks måneder i henhold til regel 144 i verdipapirloven av 1933 .

I et kunngjøringsinnlegg på Medium sa Grayscale at statistikk for 2. kvartal 2020 viser at investeringer i Grayscale Ethereum Trust traff 10,4 millioner dollar. „Faktisk utgjorde etterspørselen etter Grayscale Ethereum Trust nesten 15% av den totale tilstrømningen til Grayscale-produkter i løpet av vårt største kvartal ennå,“ sa selskapet. Grayscales innleveringsmelding fortsatte:

I dag er det tydeligere enn noen gang at det er sterk etterspørsel etter et Ethereum-tilgangsprodukt.